background

Dom Verdan Loop

Dom Verdan Loop 2015

In de stilte van de vroege ochtend op een sportieve manier genieten van de serene rust in de ontwakende natuur. Het kan, tijdens de Dom Verdan Loop. Maar je zult wèl vroeg uit de veren moeten voor dit speciale (hard)loopevenement in en rondom Reutum.

Bekijk hier de foto's van de tweede Dom Verdan Loop! En vergeet de foto's van de Mini Dom Verdan Loop hier niet te bekijken.

Volgend jaar wordt de Dom VerdanLoop gehouden op zondag 28 juni. Iedere hardloper of wandelaar is welkom, van jong tot oud. Doe samen met jouw collega's, vrienden of familie mee of schrijf je in voor een individueel programma. Hardlopers kunnen kiezen uit de afstanden 5 km, 10 km en de halve marathon van 21.1 km. Voor de wandelaars wordt er wederom een route van 10 km en 15 km uitgezet in het prachtige buitengebied van Reutum. Voor de kinderen is er de Mini Dom Verdan Loop van 2 km, 1 km en 500 meter dwars door het pittoreske Reutum. De Dom Verdan Loop is geen evenement voor uitslapers. Je zult vroeg uit de veren moeten. De eerste hardlopers starten reeds om 7.00 uur.

Start en finish bevinden zich ieder jaar op het Kuierplein bij de R.K. kerk in hartje Reutum.

Disclaimer // Sitemap