Duofiets voor Reutum en Haarle!

De KBO van Reutum en Haarle heeft in samenwerking met de Zonnebloem en de dorpsraad een duofiets aangeschaft. De insteek is dat er voor iedereen gelegenheid moet zijn om samen van een fietsrit te kunnen genieten in de prachtige omgeving van ons dorp.

Wat is een duofiets?

Een duofiets is een fiets waarop je gezellig naast elkaar kunt zitten, met elektrische trapondersteuning en voorzieningen om gemakkelijk op en af te stappen. De bijrijder mag maar hoeft niet mee te trappen.

Hoe kan ik de duofiets reserveren?

Vanaf 1 augustus is de duofiets beschikbaar. Het beheer van de duofiets hebben Eddie Viskaal en Bart Kamp op zich genomen. Ze geven u ook graag uitleg en advies over het rijden met de duofiets. Reserveer de duofiets tijdig en bel hiervoor naar Eddie Viskaal: 06 54 17 15 23 bij geen gehoor 06 22 55 03 06 De fiets wordt niet verhuurd voor commercieel gebruik.

Wat kost het om de duofiets te huren?

De duofiets huren is tot en met oktober gratis zodat een ieder vrijblijvend een proefrit kan gaan maken. Daarna zijn de kosten €10,- per dagdeel. De opbrengsten zijn voor het onderhoud en de verzekering van de duofiets. De opstapplaats is bij de garage van de pastorie. Veel fietsplezier toegewenst!!

We zijn nog wel op zoek naar fietsmaatjes die beschikbaar zijn om af en toe met iemand mee te fietsen. U bent dan verzekerd via de gemeente. Denkt u dit wil ik wel, bel dan met beheerder Eddie Viskaal om een proefrit te maken.

De aanschaf van de duofiets is mede mogelijk gemaakt door donaties van het Oranjefonds, MenzisFonds, de ANWB, Lions on Wheels, gemeente Tubbergen, de Zonnebloem Reutum en Jong Reutum.

KBO (Katholieke Bond voor Ouderen)

Hennie Deterink

0655177591 henniedeterink@gmail.com