Schrijf je in voor Kern met Pit!

Schrijf je in voor Kern met Pit!

Wil jij ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een repaircafé in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Kom dan nú in actie en schrijf je voor 1 november in. Realiseer je het project binnen één jaar? Dan krijg je 1.000 euro!

Zij gingen je voor! De winnaars van de vorige editie uit Voor-Beltrum wonnen de Gouden Pit t.w.v. 3000 euro voor hun project AnderHalfweg.

Kern met Pit helpt je bij de uitdagingen: waar begin je, hoe kom je aan geld, een vergunning of vrijwilligers? De adviseurs van Katalys en ingenieursbureau Arcadis gaan samen met jullie aan de slag. Ook kun je gratis interessante workshops volgen en je vergroot je netwerk. En er wacht 1.000 euro op je aan het einde van de rit. Aan al deze voordelen zijn geen kosten verbonden. Het enige wat jij moet doen, is je inschrijven voor Kern met Pit!

1.000 euro... óf meer! Lukt het je om samen met je buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie sowieso 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Misschien worden jullie wel het beste initiatief in de provincie. Dan krijg je nog eens 1.500 euro extra. En als je eenmaal in de landelijke finale staat... Tijdens het We doen het samen Festival reiken we de Gouden Pit uit, ter waarde van maar liefst 3.000 euro! In totaal kun je dus meer dan 5.000 euro voor het project winnen. Gewoon, door mee te doen met Kern met Pit!

Doe mee vóór 1 november. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving. Wil je liever eerst de voorwaarden bekijken, kijk dan op www.kernmetpit.nl.